Kasket System


Juniortræning


Kasket Rangerings System


Alle nystartede Bambi eller Junior golfer starter med en Rød kasket.


Vi har udvikletet Kasket system til vores juniorer. Med dette system er vi sikre på at junioren får den optimale udvikling i fundamentale og funktionelle bevægelser, golfteknisk og regel og etikette. Systemet er det samme som man brugeri karate, hvor man får en mørkere farve bælte i forhold til sin udvikling. Kasketter vil også være en motivation til at junioren træner selvstændigt med de hjemmeopgaver de bliver stillet.

Vi vil bruge kasketter i 8 forskellige farver, fra rød-sort.

Vi vil evaluere børnene i 7 forskellige punkter og i forholdtil hvordan de præsterer, vil de få tildelt en kasket. De syv punkter som vil blive løbene vil blive evalueret erfølgende:


Sving teknik.

Shot Making(evnentil at udfører forskellige slag).

Course Management/spille egenskaberog statistik

Objectkontrol FMS.

MotorikFMS.

Fysik.

Regeler, Etikette og Historie.


Tests

Junioren vil gennemgå en række tests som vil blive bedømt som bestået eller ikke bestået. Beståede tests vil diktere hvilken cap junioren skal have. Alle juniorerne ligegyldig alder, vil gennemgå disse test for at motiverer dem,og give dem en god golf oplevelse. Vi vil løbene lave disse tests når vi mener juniorener klar tildet, 2 gang om året.


Hat Kategori system

Vi har delt kasketterne op i tre kategorier. Dererfølgende:


Klik på kasketten:


Begynder

Rød Cap (alle nystartet og Bambi Golfer)

GulCap

OrangeCap


Intermediet

HvidCap

Lys BlåCap

BlåCap


Øvede

Grøn Cap

SortCap


Begynder niveauet skal fokuserer på at etablerer de basaleting i spillet. Junioren vil hovedsagligt blive bedømt på demonstrationer af svingfundamenter så som grip og opstilling. Beståelses pct. er 25 på detests der bliver stillet på disse tidlige niveauer.


På intermediet niveauet bygger vi her videre på fundamentet som er blevet opbygget på begynder niveauet. Der vil på dette niveau blive undervist i flere ting og der vil derfor også være flere tests. Beståelsespct. vil nu være 50.På det øvede niveau forventes der et højt udviklet slag og spille niveau for at kunne bestå testene, hvilket også betyder et højt udviklet sving. Beståelsespct. vil nu være 75.